logonew

EN

RU

Follow us

Blog

Vousy mi rostou nerovnoměrně!

To je jedna z nejčastějších žádostí, které dostáváme od našich klientů. Hmm, kamaráde, nejsi první a bohužel ani poslední, kdo se s tímto problémem potýká.

Víte, existuje spousta důvodů, proč tato otázka vůbec je. Mohou to být tvé geny, zdravotní problémy, postižení vlasových folikulů, stres nebo dokonce věkové zvláštnosti a mnoho dalších. Ale pamatujte a berte na vědomí: nic není nemožné! Téměř vše lze zlepšit, zejména pokud začnete okamžitě podnikat kroky.

Co byste měli udělat pro podporu růstu vousů? Nebo, řekněme, co je reálné udělat, abyste tyto lysiny vyplnili nějakými dobrými vlasy? Máme pro vás řešení. A MYSLÍME to vážně.

Používejte kosmetiku na podporu růstu vousů. No, víme, že někoho může pojem „kosmetika“ trochu zmást. Zapomeňme na všechny stereotypy. Pánové, tohle je velký pokřik pro vás. Jako bychom žili v 21. století. Věda udělala obrovský průlom směrem k nástrojům pro péči nejen o ženské, ale i mužské vlasy. Například můžete použít buď gely, nebo spreje, které na tato místa aplikujete a budete se těšit z toho, že vám tam rostou vlasy. Je to všechno jednoduché. Není třeba panikařit ani šetřit peníze na transplantaci vlasů, která je mimochodem možná i pro naše klienty.

Pojďme se trochu hlouběji věnovat vašemu zdraví. Jsme si jisti, že naše zdraví jak psychické (zdravíme tě, strese!), tak fyzické může selhávat kvůli nedostatku vitamínů. Je to zásadní, chlupatí kamarádi. Vaše tělo POTŘEBUJE další výživu, proboha! Potřebné vitaminy můžete získat přirozenou cestou, například prostřednictvím stravy. Nebo můžete využít další skvělou možnost. Správně, mluvíme zde o komplexu vitaminů pro udržení růstu vlasů a vousů. Užívání vitaminů je navíc dobré i proto, že pomůže vašemu imunitnímu systému. V podstatě je tedy vždy dobré začít myslet na své zdraví s předstihem.

A nakonec vás nikdy neomrzí vám to připomínat: Prosím, pečujte o své vlasy! Používejte kvalitní holící nástroje, nemyjte si vousy příliš často. V opačném případě se vaše pokožka a vousy jednoduše vysuší, kamarádi. Co ještě podpoří růst vousů? Nezapomínejte na hydratační krémy, šampony, spreje atd. Pokud chcete, můžete si snadno pořídit set Grow and Care, která je vhodná i pro vaše vlasy. Jako zabít dvě mouchy jednou ranou, co říkáte?

Kdo dřív přijde, ten dřív mele, kamarádi. Takže nečekejte do poslední chvíle, napište nám zprávu a my vás uvedeme do světa brutálních a pohledných mužů s nádherným plnovousem.

Užitečné odkazy:

Denní krém

Starter gel

Starter sprej

Vitamíny 16 v 1 pro vlasy

DSC_7409-2

Přihlášení k účtu

';
0

Váš košík je prázdný